Over GBS Welle

De gemeentelijke basisschool van Welle wordt kortweg de Gemeenteschool genoemd. Samen met de Gemeentelijke basisschool van Iddergem staat ze onder de bevoegdheid van het Lokaal Bestuur van Denderleeuw. Je vindt ons op het Welleplein.
Reeds vanaf de leeftijd van 2,5 jaar kunnen alle kinderen terecht in de kleuterklas. Talentvolle en enthousiaste kleuterleidsters staan klaar om de kleuters op te vangen. De iets oudere meisjes en jongens zijn welkom in de lagere afdeling van het eerste tot het zesde leerjaar.

Een grote groep bekwame en gedreven leerkrachten staat dagelijks paraat om de kinderen te onderwijzen, te begeleiden, te helpen.

We trachten allen samen een school te vormen waar alle kinderen zich thuis voelen !

Een school is een levende gemeenschap van kinderen, ouders, leerkrachten en vele, vele vrienden. Elk jaar nieuwe gezichten, nieuwe tendensen, nieuwe methodes, nieuwe zegswijzen,... De school van vandaag is steeds in evolutie. Mensen die na enkele jaren de school opnieuw binnenkomen zijn verrast en zeggen soms: "Het is nog niet langer geleden en ik herken me hier bijna niet meer!"

Met dat idee in het achterhoofd dachten we eraan dat het misschien nuttig was om onze school van vandaag eens in het daglicht te stellen. Hoe het er momenteel in onze school aan toe gaat verneem je als je deze site even doorneemt.

Heb je nog meer vragen, ben je benieuwd hoe alles er reilt en zeilt, geef ons een telefoontje, stuur ons een e-mail of stap gewoon even binnen. Je bent steeds van harte welkom !

Geert Monsaert
Directeur

Over ons nieuw logo ...

Winnende inzending : Annelies Vocaet en Kimberly Paridaens
Bewerking en grafisch ontwerp : Joeri De Cock