Inschrijvingen

Samen met alle andere basisscholen van Denderleeuw werken wij met een digitaal aanmeldingssysteem met 1 aanmeldperiode. U surft daarvoor tussen 27 februari en 19 maart 2024 naar aanmelden.denderleeuw.be.

Alle kinderen geboren in 2022 en oudere kinderen die van basisschool wensen te veranderen moeten worden aangemeld. Wie op zijn huidige school wenst te blijven hoeft niets te doen. Is uw kindje geboren eind 2022 en start het dus op school pas in september 2025, dan moet u het toch nu al aanmelden.

Haasten is nergens voor nodig, want de volgorde van aanmelden is van geen belang. U dient gewoon de periode te respecteren. Deze start om 12u00 en eindigt om 16u00.

Heeft u hulp nodig bij het aanmelden dan kunt u zich wenden tot de scholen, het Huis van het Kind, het gemeentehuis, de onderwijsopbouwwerker, de Buurtcomputer (in het Huis van de Sociale Economie of de bibliotheek) of in de Palaver (op woensdagnamiddag),

Opgepast, aangemeld is niet hetzelfde als ingeschreven. U krijgt eind april een bericht of u kunt inschrijven of u op de wachtlijst terecht komt. Om effectief in te schrijven dient u zich met het ontvangen bericht naar de school te begeven in mei. Laat u na om te komen, dan vervalt uw plaats en wordt deze eind mei aangeboden aan de mensen op de wachtlijst en aan niet-aangemelde geïnteresseerden.

Heeft u niet aangemeld of is de aanmeldperiode reeds voorbij, dan kunt vanaf juni contact opnemen met de school. Als er nog vrije plaatsen zijn, kunt u een afspraak maken om te komen inschrijven. Is de beoogde klas volzet, dan kunt u zich op de wachtlijst laten plaatsen.

De gemeente organiseert infomomenten voor alle ouders. Ze verspreiden ook informatiefolders en informatie via de website. Op onze eigen info-avond (6 februari 19u00 voor de instappertjes) kunt u ook met uw vragen terecht.


Meer info en een overzicht van de vrije plaatsen vindt u hier