Inschrijvingen voor het schooljaar 2021-2022

 

 

Ook voor het schooljaar 2021-2022 stappen wij samen met alle andere basisscholen in een digitaal aanmeldingssysteem. We werken nu echter met 1 aanmeldperiode. U surft daarvoor tussen 1 en 31 maart naar  aanmelden.denderleeuw.be .

Alle kinderen geboren in 2019 en oudere kinderen die van basisschool wensen te veranderen moeten worden aangemeld. Wie op zijn huidige school wenst te blijven hoeft niets te doen. Is uw kindje geboren eind 2019 en start het dus op school pas in september 2022, dan moet u het toch nu al aanmelden.

Haasten is nergens voor nodig, want de volgorde van aanmelden is van geen belang. U dient gewoon de periode te respecteren. Deze start en eindigt steeds om 12u00.

Heeft u hulp nodig bij het aanmelden dan kunt u zich wenden tot de scholen, het Huis van het Kind, het gemeentehuis, de onderwijsopbouwwerker op het OCMW, de Buurtcomputer (in het Huis van de Sociale Economie of de bibliotheek) of in de Palaver (op woensdagnamiddag),

Opgepast, aangemeld is niet hetzelfde als ingeschreven. U krijgt eind april een bericht of u kunt inschrijven of u op de wachtlijst terecht komt. Om effectief in te schrijven dient u zich met het ontvangen bericht naar de school te begeven in mei. Laat u na om te komen, dan vervalt uw plaats en wordt deze eind mei aangeboden aan de mensen op de wachtlijst en aan niet-aangemelde geïnteresseerden.

De gemeente organiseert hierover een info-avond voor alle ouders (plaats en datum nog te bepalen). Ze verspreiden ook informatiefolders en informatie via de website. Op onze eigen info-avond begin februari (voor de instappertjes) kunt u ook met uw vragen terecht.